bg header 2

Acties

qr CODE


In de weken voorafgaand aan de benefietavond op 20 mei worden diverse acties gehouden om geld in te zamelen voor ‘Boost voor Joost’. Hieronder vind je een aantal van de acties.

HC Mierlo

Joost hockeyde voor zijn ongeluk bij HC Mierlo. De club wil graag een steentje bijdragen aan de stichting ‘Boost voor Joost’ om de aanpassingen aan het huis van Joost mede mogelijk te maken. Ze organiseert daarom op 14 en 15 mei het ‘Boost voor Joost’-weekend voor alle leden. Aan de precieze invulling van dit weekend wordt hard gewerkt, meer informatie volgt. 
Kijk ook op de website van HC Mierlo.

Veiling

Tijdens de benefietavond vindt een veiling plaats waarvan de opbrengst uiteraard volledig ten goede komt aan de stichting ‘Boost voor Joost’. De prachtige kavels die geveild zullen worden, worden deels vooraf op deze pagina bekend gemaakt.  

Doneren

Wil je graag financieel bijdragen aan ‘Boost voor Joost’? Dat kan heel eenvoudig via onze doneerpagina bij de Maartens Foundation. Deze foundation wil kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking op het gebied van houding en beweging na de ziekenhuisperiode verder brengen in het leven. Op hun website is een speciale pagina voor ‘Boost voor Joost’ ingericht. Alle donaties die hierop binnenkomen, gaan rechtstreeks naar onze stichting!
https://actie.maartensfoundation.nl/project/boost-voor-joost